Ιδιαίτερα μαθήματα

Στο Δίκτυο του Άβακα θα βρεις ιδιαίτερα μαθήματα προσαρμοσμένα στο επίπεδο και το ρυθμό που σου ταιριάζει. Οι καθηγητές που θα σε αναλάβουν, θα σε βοηθήσουν να καλύψεις τα κενά που έχεις από τα προηγούμενα έτη. Θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που να οδηγεί στο πτυχίο σου.

Το κόστος των ιδιαίτερων μαθημάτων είναι 25 ευρώ / ώρα.

Στον Άβακα θα βρεις το μεγαλύτερο δίκτυο εξειδικευμένων καθηγητών που κάνουν φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα στις σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), του Πολυτεχνείου Κρήτης, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη).

Για τα παραπάνω ιδρύματα είμαστε σε θέση να σε προετοιμάσουμε και για τις κατατακτήριες εξετάσεις τους.

Επίσης μπορούν οι συνεργάτες μας να βοηθήσουν και Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού σε αντίστοιχα μαθήματα με των ελληνικών πολυτεχνικών σχολών.

Από τα μέσα του 2022 ο Άβακας ιδρύει το Οκτάεδρο, ένα πανεπιστημιακό φροντιστήριο αποκλειστικά για σχολές Θετικών Επιστημών.

Επικοινώνησε μαζί μας για να προγραμματίσουμε τα μαθήματα στο χρόνο και στο χώρο που σε βολεύει.