Ιδιαίτερα μαθήματα

Στο Δίκτυο του Άβακα θα βρεις ιδιαίτερα μαθήματα προσαρμοσμένα στο επίπεδο και το ρυθμό που σου ταιριάζει.
Οι καθηγητές που θα σε αναλάβουν, θα σε βοηθήσουν να καλύψεις τα κενά που έχεις από τα προηγούμενα έτη. Θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που να οδηγεί στο πτυχίο σου.

Το κόστος των ιδιαίτερων μαθημάτων είναι 25 ευρώ / ώρα.

Στον Άβακα θα βρεις το μεγαλύτερο δίκτυο εξειδικευμένων καθηγητών που κάνουν φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα στις σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), του Πολυτεχνείου Κρήτης, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επίσης μπορούν οι συνεργάτες μας να βοηθήσουν και Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού. Οι συνεργάτες μας σπούδασαν στη σχολή σου και γνωρίζουν όλες τις ιδιαιτερότητές της. Για τα παραπάνω ιδρύματα είμαστε σε θέση να σε προετοιμάσουμε και για τις κατατακτήριες εξετάσεις τους.

Επικοινώνησε μαζί μας για να προγραμματίσουμε τα μαθήματα στο χρόνο που σε βολεύει και να σε ενημερώσουμε για την τοποθεσία εκτέλεσης των μαθημάτων.