Ομαδικά Μαθήματα

Στο Δίκτυο του Άβακα μπορείς να κάνεις και ομαδικά μαθήματα. Να κάνεις το δικό σου group. Δημιουργούμε ομάδες από δύο έως τέσσερα άτομα με τις παρακάτω προϋποθέσεις. Τα άτομα αυτά να είναι φοιτητές ή φοιτήτριες της ίδιας σχολής με εσένα. Να χρωστάνε το ίδιο μάθημα με εσένα και να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις με εσένα. Το μάθημα παραμένει σε υψηλό επίπεδο αλλά με χαμηλό κόστος.

Ομαδικό 2 ατόμων στα 17.5 ευρώ / ώρα το άτομο

Ομαδικό 3 ατόμων στα 15 ευρώ / ώρα το άτομο

Ομαδικό 4 ατόμων στα 12.5 ευρώ / ώρα το άτομο

Στον Άβακα θα βρεις το μεγαλύτερο δίκτυο εξειδικευμένων καθηγητών που κάνουν φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα στις σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), του Πολυτεχνείου Κρήτης, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη).

Επίσης μπορούν οι συνεργάτες μας να βοηθήσουν και Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού που σπουδάζουν εκτός Ελλάδας.

Από τα μέσα του 2022 ο Άβακας ιδρύει το Οκτάεδρο, ένα πανεπιστημιακό φροντιστήριο αποκλειστικά για σχολές Θετικών Επιστημών.

Επικοινώνησε μαζί μας για να προγραμματίσουμε τα μαθήματα στο χρόνο και στο χώρο που σε βολεύει.